Χώρος Δημιουργικής απασχόλησης

Bodega Χώρος Δημιουργικής απασχόλησης

Για τους μικρούς μας φίλους διαθέτουμε χώρο δημιουργικής απασχόλησης, όπου μπορούν να παίξουν, να ζωγραφίσουν και να φτιάξουν κατασκευές υπό την επίβλεψη ειδικά καταρτισμένου προσωπικού. Επίσης, κάποιες ημέρες της εβδομάδας οργανώνονται θεματικά απογεύματα για τη διασκέδαση των παιδιών, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα οργάνωσης παιδικών πάρτι.

Στο Bodega, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν την ασφάλεια όλων μας, εφαρμόζουμε όλους τους κανόνες υγιεινής. Οι χώροι μας απολυμαίνονται καθημερινά χωρίς χημικές ουσίες, αλλά με χρήση νερού σε πολύ υψηλή θερμοκρασία, ενώ τα μέλη του προσωπικού μας προβαίνουν σε χρήση μάσκας καθ’ όλη την διάρκεια λειτουργίας του καταστήματος.
Ο Χώρος Δημιουργικής Απασχόλησης του μαγαζιού μας, τηρώντας αυστηρά τους κανόνες υγιεινής, που ορίζονται από τον ΕΟΔΔΥ, αλλά και επιπλέον κανόνες που ορίσαμε εμείς, για την αποτροπή της διασποράς του νέου Covid 19, λειτουργεί κανονικά με συχνή χρήση κατά την διάρκεια της ημέρας ατμοποιητή της Ecolab, ο οποίος απολυμαίνει τον χώρο 99%, με χρήση μόνο νερού σε υψηλή θερμοκρασία, και όχι χημικών ουσιών. Επίσης, καθ’ όλη την διάρκεια λειτουργίας του Χώρου, υπάρχει τροχήλατος ανακυκλοφορητής με ικανότητα αποστείρωσης του αέρα 100%. Τέλος, θα υπάρχει θερμόμετρο κεφαλής, και θα πραγματοποιείται θερμομέτρηση όλων των παιδιών, προτού εισέλθουν στον Χώρο.

Η είσοδος επιτρέπεται σε παιδιά από 2 έως 6 ετών.